TB Baits Boilie Spice Queen Krill

TB Baits Boilie Spice Queen Krill
od 129 Kč

Příchuť Spice Queen Krill

Jiná dimenze nástrahy, volné pokračování úspěšného druhu King Krill. Právě to nás navedlo na jinou cestu výroby návnad a nástrah pro kapry, a proto Spice Queen Krill. Složení je opět na přírodní bázi s velkým podílem unikátního mixu koření. Ze sto testovaných vzorků bylo selektováno deset jedinečných druhů, které daly základ této nástraze a návnadě. Tuto kuličku jsme testovali dva roky před vstupem do volného prodeje a během této doby bylo nachytáno více než padesát kaprů s váhou přes dvacet kilo na českých svazových vodách. Při tomto testování se boilie Spice Queen Krill ukázalo jako výjimečná nástraha pro celoroční chytání i při teplotě vody pod 5 stupňů Celsia. Důkazem byl obří lysec, jehož váha překročila 25kg hranici, při teplotě vody 4 stupně.

Složení boilie TB

Všechny druhy našeho boilie obsahují podíl soli a sladidla NHDC. Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění PH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reagovat a měnit okolní PH. Tím se lehce nabourá struktura bolie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry. A proč NHDC? Toto sladilo používáme již od našich začátků, jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko slanou chuť.

Naše boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby. Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzimaticky upravená moučka) která nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry.

Pro selekci ryb a dlouhodobější výpravy doporučujeme využívat naše boilie s označením "Hard", které je podstatně pevnější než naše klasické boilie a má mnohem delší dobu rozpadu.